De doe-het-zelf-gids voor het installeren van solar screens

Het installeren van solar screens kan een ontmoedigende taak lijken, maar met deze doe-het-zelf gids, kan je het zelf doen! We nemen het hele proces met je door, van het opmeten tot het ophangen van je nieuwe solar screens. En we geven je een aantal tips om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dus of je nu voor het eerst solar screens gaat installeren of je oude solar screen wilt opfrissen, volg deze eenvoudige stappen en je bent in een mum van tijd klaar!

Hoe bereid je je voor, voor het installeren van solar screens

Voordat je je solar screens installeert, zijn er een paar dingen die je moet doen om je voor te bereiden. Zorg er eerst voor dat je al het benodigde gereedschap en materiaal heeft. Meet vervolgens het raam op om er zeker van te zijn dat de solar screens goed zullen passen. En tenslotte moet je beslissen welk type solar screens je wilt installeren en welke installatiemethode je wilt gebruiken. Als je alles klaar hebt, volg je deze eenvoudige stappen om je nieuwe solar screens te installeren!

Vervolgstappen

Begin met de solar screens tegen het raam te houden om te kijken of ze passen. Als ze te groot of te klein zijn, pas ze dan aan. Daarna verwijder je met een schroevendraaier de schroeven van de oude solar screens (als die er zijn). Nu is het tijd om de nieuwe solar screens te installeren! Plaats eerst de beugels in het raamkozijn en schroef ze vast. Hang vervolgens de solar screens aan de beugels en zet ze vast met schroeven. Tenslotte stel je de spanning bij tot de solar screens waterpas hangen en soepel open en dicht gaan.
 
En dat is het! Je hebt je nieuwe solar screens met succes geïnstalleerd. Leun nu achterover en geniet van je handwerk!

Solar screens laten installeren voor een professional

Als je je niet op je gemak voelt bij het installeren van je eigen solar screens, kan je altijd een professional inhuren om het voor je te doen. Er zijn een aantal bedrijven die solar screens installatie diensten aanbieden, dus doe je onderzoek en vindt er een die aan je wensen voldoet. Zij zullen het raam opmeten, de beugels installeren, de solar screens ophangen en de spanning voor je instellen. Dus als je op zoek bent naar een probleemloze installatie-ervaring, is het inhuren van een professional de manier om te gaan!
 
Interieur styling proces

> Read all about it

Geen inspiratie voor je nieuwe vloer? Vergelijk dan verschillend

> Read all about it

Kamersteigers: dit is wat je erover moet weten

> Read all about it

Keuken must have: kraan met kokend water

> Read all about it