De juiste Kaarsenhouder voor jouw kaarsen

Kaarsen, we kunnen niet zonder. Kaarsen en verlichting zorgen voor sfeer in onze woonkamer. Niet voor niets steken we gezellig de kaarsjes aan wanneer de donkere maanden er weer aankomen en het vroeg donker wordt. Een mooie kaars kan natuurlijk niet zonder de juiste kaarsenhouder. Dat betekend een mooie kandelaar voor je diner- of swirlkaars en ook de juiste Waxinelichthouder die past bij jouw stijl. Zowel kandelaren als waxinelichthouders zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er altijd wel een kaarsenhouder die perfect past bij jouw smaak en de stijl van jouw interieur.

De juiste kandelaar voor jouw interieur

Kandelaren zijn een vaak ten onrechte vergeten manier van het decoreren van je woonkamer. Kandelaren zijn bij uitstek geschikt ter decoratie op bijvoorbeeld je tv-kast, dressoir, salontafel of kast. Op deze manier kun jij je interieur net dat stukje extra geven. Wel is het belangrijk de juiste items met elkaar te combineren. Wat we vaak zien is dat er verschillende kleuren met elkaar worden gecombineerd die elkaar niet versterken, maar juiste vervloeken. Een klassiek voorbeeld zijn kleurencombinaties zoals goud/blauw of Zwart/geel. De optimale combinatie zijn warme kleuren met elkaar samen te voegen of te combineren met kandelaren van verschillende formaten. Zo is de keuze voor bijvoorbeeld 2 dezelfde gouden kandelaren in verschillende afmetingen de perfecte decoratie op een gouden tv-kast of dressoir. Op deze manier geef jij je interieur op een relatief eenvoudige manier een nieuwe look en feel.

Hoe kies je de juiste Waxinelichthouder

Waxinelichthouders, zijn ten opzichte van kandelaren wel immens populair binnen ons interieur. Ze zijn eenvoudig overal neer te zetten en zorgen al snel voor een stukje extra gezelligheid. Hoe kies je nu de juiste waxinelichthouder en waar zet je ze neer? De trend van het moment is een panter print. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze print komt voor op allerlei verschillende accessoires, zoals kussens, vazen en ook waxinelichthouders. Het leuke aan waxinelichthouders, is dat ze ten opzichte van een kandelaar overal geplaatst kunnen worden. Zo kun je kiezen voor twee waxinelichthouders op het toilet, je dressoir, salontafel of tv-kast. Op deze manier breng jij in een handomdraai direct een stuk extra sfeer in jouw woonkamer.
 

 

Tips voor een sfeervolle kinderkamer

> Read all about it

Opbergsysteem in de bijkeuken

> Read all about it

Hoe vocht te bestrijden in een huis met tuin

> Read all about it

Interieur meubels

> Read all about it