Design verlichting

Opvallen

Met design verlichting in je interieur kun je heel erg opvallen. Dit vanwege het feit dat deze lichtbronnen vaak een opvallend karakter bezitten zoals hun vorm. Je kan deze verlichting eenvoudig plaatsen op tal van plekken in je huis, maar zeker ook in de tuin. Een keuze valt te maken uit diverse spots, hanglampen, maar ook staande lampen zijn verkrijgbaar voor in allerlei soorten maten en veel vormen.

Ga voor sfeer met design verlichting

Design verlichting kan een hele sfeervolle werking hebben op je interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamp die een uitnodigende gloed werpt over je zithoek? Zo kan design verlichting in de vorm van het kleinste lampje zelfs al een hele romantische sfeer opwekken. Een donkere hoek verlichten waar je eigenlijk niets hebt staan kan heel eenvoudig met een lamp in een opvallende vorm of van een apart materiaal. Inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op www.hardyverlichting.nl, een webwinkel vol mooie design lampen.

Design je complete huis

Je hele huis kan je laten stralen in design met behulp van design verlichting. Zowel in de keuken, woonkamer, maar ook in de slaapkamer kun je gebruik maken van hele mooie design lampen. Waar de verlichting in de keuken bijvoorbeeld heel praktisch moet zijn, kun je spots in het plafond gebruiken. Design verlichting in de slaapkamer zou dan weer een hele sfeervolle uitstraling kunnen hebben.

Design in je eigen natuur

Ook in de tuin kan design verlichting heel mooi worden geplaatst. Een opvallende lamp langs een looppad of naast een vijver is zeker een aandachttrekker in het donker. Let bij het kiezen van een design lamp in de tuin wel op de vorm van je tuin, de functie die de lamp moet hebben en ook de sterkte van de lichtbron. Al deze aspecten zijn namelijk bepalend voor het geheel.

Hoe moet je schimmel bestrijden?

> Read all about it

Hoe knap je de tuin op?

> Read all about it

loungen in de tuin

> Read all about it

Tips voor een efficiënte afvalverwijdering tijdens een renovati

> Read all about it