Huisinrichting

Haal buiten naar binnen

In 2014 wordt buiten naar binnen gehaald. Takken kunnen een leuke vorm zijn van decoratie. Een grote tak met meerdere zijtakken die je op kan hangen aan het plafond, of een aantal kleine takken in een vaas op tafel. Zelf een salontafel maken van een aantal planken met een oude glasplaat of een raamkozijn met glas in. Een oud bistrotafeltje in je serre met een totaal andere bank.
 

Kleur je woonkamer

Wil je experimenteren met kleur? Je huis kun je inkleuren als een kleurplaat door aan je tafel verschillende stoelen te zetten? Eenvoudig en makkelijk realiseerbaar met hoezen of ga eens langs bij verschillende winkels of bouwmarkten om zelfs totaal verschillende stoelen te kopen. Je woonkamer inkleuren met retrokleuren is een hot item in 2014. Kleur in je huiskamer kan een positief effect hebben op je stemming en zo zelfs doorwerken op je gevoel.
 

Verlicht je huis

Ook de verlichting in je huis mag zeker niet ontbreken! Haal het licht in huis door kaarsen neer te zetten. Deze kunnen ook weer allemaal een verschillende kleur hebben. Zet ze leuk bij elkaar, dan zijn zij de eye catcher op tafel. Een leuke lamp op het oog? Kies dan voor een aparte lampenkap. Het is zelfs een idee om je eigen lamp te maken door bij een bouwmarkt een looplamp op de kop te tikken.
 

Brocante

Ook het 'brocante' item is op zijn retour. Een meubel in dergelijke stijl in de huiskamer zoals een bank, of een brocante bed in de slaapkamer. Heb je het toevallig gevonden, maar de kleur staat je niet aan? Koop dan gewoonweg een pot verf en geef aan jouw brocante meubelstuk je eigen kleur. Precies zoals jij het wil.

Het gemak van een praktisch droogrek

> Read all about it

Goede verlichting op de werkvloer

> Read all about it

Tips en tricks om de waarde van je huis te bepalen

> Read all about it

Tips voor het veranderen van je interieur

> Read all about it