Is een seniorenbed op wielen iets voor jou?

Onder senioren is een seniorenbed op wielen ontzettend populair. Dit is niet zo vreemd, een seniorenbed op wielen neemt namelijk vele verschillende voordelen met zich mee. Wist je dat een seniorenbed op wielen niet alleen als eenpersoonsbed verkrijgbaar is, maar ook als tweepersoonsbed en dan ook nog deelbaar? Een verrijdbaar bed is van alle gemakken voorzien en ontzettend gebruiksvriendelijk. We vertellen je er dan ook graag meer over:

Een seniorenbed op wielen 

Een seniorenbed op wielen, je hebt er vast een idee bij. Maar weet je wat het precies is en hoe het werkt? Als een tweepersoonsbed van elkaar gescheiden kan worden, noemen we dit een verrijdbaar of deelbaar bed. Dit betekent dat het een bed op wielen is. Zo’n kwalitatief hoogwaardig bed, wordt bij Bedder gemaakt. Bedder is namelijk gespecialiseerd in het maken van bedden van de meest duurzame en beste materialen. Zo’n seniorenbed op wielen is geheel gepersonaliseerd naar de wensen en behoeften van jouw lichaam.

Voordelen van een seniorenbed op wielen

Het opmaken van het bed zal met een seniorenbed op wielen erg gemakkelijk worden. Zonder moeite verrijd je het bed. Je hoeft dan ook niet om het hele bed te lopen en hierdoor wordt het schoonmaken ook een stuk gemakkelijker. Het bed rijd je gemakkelijk weer terug op de juiste plek. Stofzuigen onder het bed wordt zo een makkie.

Daarnaast kan een seniorenbed op wielen behalve verrijdbaar en deelbaar, ook zo geproduceerd worden dat het op gewenste hoogte kan worden gebracht. Het in- en uit bed stappen zal hierdoor vergemakkelijkt worden en ook bij het verschonen van het bed heeft dit zeker zijn voordelen. Mocht je nu of in de toekomst zorg nodig hebben, dan ben je met een seniorenbed op wielen goed voorbereid op de toekomst. Doordat het bed een hoog laag functie heeft voldoet het namelijk als zorgbed. 

Bed naar wens laten maken

Bij een seniorenbed op wielen wordt vandaag de dag helaas nog gedacht aan een soort van ziekenhuisbed. Maar niets is minder waar. De bedden van Bedder zijn ontzettend modieus. Ze worden zo ontworpen dat ze functioneel, stijlvol en gebruiksvriendelijk zijn. Meer informatie nodig? Neem dan een kijkje in de showroom of maak een afspraak om een adviseur bij jou thuis te laten komen.

De geschiedenis van karabijnhaken

> Read all about it

Hoe moet je schimmel bestrijden?

> Read all about it

Kleuradvies in interieur

> Read all about it

Feng Shui

> Read all about it