Kleuradvies in interieur

Kleur brengt leven

Met kleur kun je heel veel kanten op in je interieur. Kleur brengt namelijk leven in de brouwerij.  Verschillende kleuren gaan heel goed samen met basistinten zoals beige, wit en zwart. Kleur leent zich bijvoorbeeld uitstekend in diverse accessoires, maar zeker ook in meubilair en op bijvoorbeeld decoraties zoals behang. Kleur is dus geheel aan te brengen naar eigen smaak en hoe jij het graag zou willen zien. Experimenteren met kleur gaat prima naar eigen inzicht!
 

Trends in kleur

Op het moment zijn er ook weer diverse trends te bekennen waar het kleur betreft. Het gebruik van pasteltinten kan hierbij dus als hoofdtrend aangemerkt worden. Pasteltinten kunnen dan ook weer goed gecombineerd worden met basiskleuren zoals wit, beige en licht grijs, maar ze laten zich daarentegen ook goed matchen met bruin en leverkleur. Pasteltinten kunnen in combinaties dus een hele zoete, maar ook een diepe romantische uitstraling hebben.
 

Kleurpalet met lichtinval

Wil jij kleur aanbrengen in je interieur, maar je weet nog niet welke kleuren het meest voor jouw interieur geschikt zijn? Ga dan eens aan de slag met het kleurpalet. Op een kleurpalet zitten alle kleuren in alle tinten. Daarnaast is de inval van het licht in huis ontzettend belangrijk voor je gekozen kleur. Het licht en kleur zijn zo namelijk heel bepalend voor de uitstraling van je interieur.
 

Maak combinaties

Twijfel je over bepaalde kleuren of over tinten? De enige oplossing die mogelijk is, is het maken van combinaties. Door te combineren en uit te proberen kun je kijken wat het meest geschikt is voor jouw interieur. Kleuren kunnen bijvoorbeeld een andere uitstraling geven in de woonkamer, dan ze doen in de slaapkamer. Dit hangt bijvoorbeeld ook af van de vorm en grootte van de ruimte.

Voor meer tips over kleur en interieur verwijzen wij u naar www.bellesfeer.nl.

Waarom zou je een huis in Marbella kopen?

> Read all about it

Het gemak van een praktisch droogrek

> Read all about it

Ontdek de veelzijdigheid van kunststof platen voor tuinprojecten

> Read all about it

Buitenverlichting

> Read all about it