Tips om meer privacy te creëren in je tuin

Er zijn veel mensen die van mening zijn dat zij te weinig privacy hebben in hun tuin. Dit is erg vervelend en daarom geven wij een aantal handige tips waarmee jij kunt zorgen voor meer privacy in de tuin. 

Een uitbouw aan je woning laten maken

Om te beginnen kan je ervoor kiezen om een overkapping aan je woning te laten bouwen. Een overkapping is aan de boven- en zijkanten dicht waardoor je onder een overkapping optimale privacy zult ervaren. Een ander voordeel van een overkapping is dat je hierdoor het hele jaar in je tuin kunt zitten. Dat komt omdat je altijd droog zit onder een uitbouw.

Een hout betonnen schutting laten plaatsen

Een andere mogelijkheid om meer privacy in je tuin te creëren is het plaatsen van een hout beton schutting. Een hout beton schutting is eigenlijk een betonnen schutting, maar dan met een mooi hout laagje erop. Hierdoor krijgt het een mooier en natuurlijker effect. Een voordeel van een betonschutting is allereerst dat je er niet doorheen kunt kijken. Daarnaast is het de beste mogelijkheid om geluid van binnen of buiten je tuin het best kunt verminderen. Tot slot is het erg fijn dat het de stevigste schutting is die je kunt kopen.
Hoge planten of struiken direct achter de schutting plaatsen
Als een hout betonnen schutting nog niet voldoende is kan je er ook voor kiezen om hoge planten of struiken direct achter de schutting te plaatsen. Zo weet je zeker dat er niemand over de schutting heen kan kijken.

Een grote parasol

Tot slot is het ook mogelijk om een grote parasol op een parasolvoet aan te schaffen. Door een grote parasol boven jezelf te plaatsen is het voor de buren vanaf de bovenverdieping niet mogelijk om je te zien. Daarnaast is een grote parasol ook erg fijn, want zo kan je een grote schaduwplek creëren waar en wanneer je maar wilt.
 
De urgentie van dakwerken

> Read all about it

De voordelen van stalen taatsdeuren 

> Read all about it

Tips voor het veranderen van je interieur

> Read all about it

Online marketing voor bouwbedrijven

> Read all about it