Styling tips voor buiten en tuin

Een sfeervol terras

Wil jij ook snel een heel mooi en sfeervol terras? Dat is nu heel eenvoudig te realiseren! Wat dacht je bijvoorbeeld van gekleurde kussens die je op de stoelen kunt leggen? Met deze kussens kun je dan al wat kleur aanbrengen. Daarnaast kun je ook grote bakken met opvallend gekleurde hangplanten naast je terras zetten om een fleurige bloemenzee te creëren. Met een leuk olielampje of gekleurd lantaarntje op tafel is jouw sfeervolle terras ook nog helemaal af!
 

Kinderen in de tuin

Als je kinderen hebt, moeten ook zij natuurlijk op zonnige dagen van je tuin kunnen genieten. Een zandbak wordt nog altijd leuk gevonden door kinderen. Zij kunnen er namelijk uren in spelen. Daarnaast vinden zij ook een speelhuisje met een schommel of glijbaan ook heel aantrekkelijk. Denk eraan dat deze dan wel goed verzwaard worden.
 

Bloemenzee

Als je zelfs helemaal de zomer naar je tuin wil halen, kun je beginnen met het planten van heel veel bloembollen. Deze hoeven niet eens heel diep in de grond geplant te worden en kunnen zelfs in ondiepe potten geplant worden. Als je meer van deze potten kunt neerzetten in jouw tuin of balkon, heeft het al heel snel een fleurig aangezicht en kun jij zo ook nog eens heel snel genieten van een mooie bloemenzee.
 

Decoraties

Je tuin decoreren kan op heel veel manieren. Sierbestrating of mooie decoraties aan je schutting? Aan de schutting kun je bijvoorbeeld schilderijen ophangen. Zelfs een kapotte fontein kan omgetoverd worden in de mooiste bloembak. Ooit gedacht aan een schommelbank misschien? Deze kan een heel romantisch effect hebben op jouw tuin.

Tips voor het kopen van gordijnen

> Read all about it

Kleuradvies in interieur

> Read all about it

Hoe werkt Salderen

> Read all about it

Kindvriendelijke tuinen

> Read all about it