Tuinmeubels

Steigerhouten meubelen

Steigerhout is in opkomst en zeker waar het meubels voor in de tuin betreft. In alle soorten en maten, steigerhout is anno 2013 zeer gewild. Door het gebruik van steigerhout krijgen jouw meubels een 'overdreven' effect. Het oogt groter en ruimer. Vaak is het dat ook. Het leuke aan steigerhout kan zijn dat jij het helemaal zelf ontworpen of zelfs gemaakt hebt. Wil je een hoge tafel in je tuin met een aantal hoge stoelen; steigerhout maakt het mogelijk. Het hout is stevig en gaat ook nog eens lang mee. Door zelf met dit soort hout aan de slag te gaan, kun je zelf ook nog je tuin zo exclusief maken als je zelf wil.
 

Loungesets

Heden ten dagen zien we ook de loungeset in de tuin. Op de loungeset kun jij na je werk, in je weekend of tijdens je vakantie heerlijk relaxen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in alle soorten en maten. Met verschillende kussens of aankleding kun jij ook jouw loungeset exclusiviteit laten uitstralen. Mocht je de hoezen van je kussens beu zijn, dan kun je natuurlijk ook weer andere aanschaffen en kun je zo vaak als je wil een totaal andere set creëren met hetzelfde onderstel. Kijk voor leuke loungesets en andere tuinmeubelen eens op www.4seasonsoutdooronline.nl of www.4seasonsoutdooronline.be.

 

Accessoires

Ook de accessoires mogen in je tuin natuurlijk niet ontbreken. Je kunt verschillende accessoires combineren of details verplaatsen, zodat het ook vaker weer lijkt alsof je een totaal andere tuin hebt. Misschien eens proberen om het idee van de creatieve tuin te combineren met de glimmende tuin?  Jouw tuin is er voor jou. Doordat hout een goed bewerkbaar product is, kun je alle kanten op met de uiteindelijke uitwerking. Zo kan je je tuinmeubels zelfs een brocante tint meegeven. Een bedrijf welke je hiermee kan helpen is bijvoorbeeld Luniek de leukste Brocante.

Tegels in uw interieur

> Read all about it

Feng Shui

> Read all about it

4 tips voor het juiste gebruik van de slanghaspel

> Read all about it

De juiste Kaarsenhouder voor jouw kaarsen

> Read all about it