Tuinverlichting

Zet je tuin in een ander licht

Een ander licht op je tuin laten schijnen kan natuurlijk met behulp van verlichting. Hierin zijn de mogelijkheden net zo eindeloos als voor in je interieur. Je kan bijvoorbeeld een heel mooi licht laten schijnen op je vijver, je gazon en zelfs op je terras als het 's avonds donker wordt. Ook donkere muren of hoeken in de tuin kunnen verlicht worden met behulp van spots.
 

Plaats van verlichting

Verlichting in de tuin kan op diverse plekken geplaatst worden. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Zo valt er bijvoorbeeld eerst te denken aan de functie van verlichting in de tuin. Een looppad kan eenvoudig verlicht worden door middel van een lantaarn en ook nog eens een heel romantisch beeld geven. Verlichting aan de achterdeur kan door middel van een spot, zodat jij nooit meer hoeft te zoeken naar sleutels.
 

Verlicht je tuin in stijl

Je tuin in stijl verlichten kan door verlichting toe te passen die een bepaalde stijl heeft. Moderne verlichting heeft bijvoorbeeld rechte hoeken en maakt gebruik van strakke lijnen. Sierverlichting heeft een mooi afgewerkte vorm en maakt gebruik van details. Zo kun je dus ook nog eens je tuin een gestyled gezicht geven door middel van verlichting.
 

Oneindige keuze in verlichting

Ook waar het tuinverlichting betreft heb je een oneindige keuze. Je kunt kiezen uit diverse modellen lantaarns, spots, lampen voor op tafel en zelfs uit verlichting voor in de vijver. Daarnaast zijn er ook nog eens speciale lampen die op zonne-energie werken. Ook hierin is de keuze zeer groot. Een geschikte keuze maken uit verlichting kun je allen zelf doen. Ga dus snel aan de slag en kies de verlichting voor in jouw tuin.

Tegels in uw interieur

> Read all about it

De juiste Kaarsenhouder voor jouw kaarsen

> Read all about it

Vergroten van het leefgenot in huis en tuin

> Read all about it

Tips voor het onderhouden van je tuin

> Read all about it