Verschillende huisstijlen

Ben jij op zoek naar een nieuwe stijl voor in jouw huis?  Je kan ook je complete woonkamer of misschien zelfs wel je hele huis stylen in dezelfde stijl. Wat dacht je van je meubels in de koloniale of in een hele moderne design uiterlijk? Het ligt er maar net aan welke vorm bij jou past en hoe jij deze graag zou toepassen in jouw huis. Je kan er dus ook voor kiezen om maar een aantal meubels of accessoires in deze stijl aan te schaffen. Sweet Living Shop is een van de vele online woonwinkels waar je woonaccessoires kunt aanschaffen.

Stijl bepaal je zelf

Of je nu houdt van modern, klassiek, koloniaal of opvallend; stijl zul je vooral zelf moeten aanbrengen. Als je bijvoorbeeld van strakke lijnen en materialen houdt zie jij je meubels dus graag in een moderne stijl in je huis staan. Dit is bijvoorbeeld anders wanneer je de romantische sferen aanhoudt en valt voor veel versieringen. Dan zit je namelijk met de meubels uit de koloniale stijl helemaal goed.

Stip accenten aan

Zou jij niet je hele woonkamer of iedere ruimte in huis willen hebben in een bepaalde stijl? Dan kun je dus ook eenvoudig kiezen voor alleen accenten te leggen. Accenten zijn makkelijker op te nemen in huis en mocht je bijvoorbeeld besluiten om toch weer je interieur te willen veranderen, dan is dat ook nog iets sneller gebeurd. Zorg bijvoorbeeld voor een blikvanger door accessoires of een meubelstuk te kopen in een bepaalde stijl.
 

Verander jouw meubelstijl

Je eigen meubelstijl is dan ook nog eens eenvoudig te veranderen. Je kan je meubels bijvoorbeeld zelf ook weer voorzien van een nieuwe lak of een laagje verf. Probeer het ook eens uit om verschillende stijlen met elkaar te combineren door bijvoorbeeld verschillende  accessoires aan te schaffen. Zo kunnen de stijlen dan ook prima samengaan, als je de kleuren maar op elkaar afstemt en je opvallende aspecten kunt combineren met neutrale voorwerpen of kleuren.

LED buitenverlichting voor je tuin, overkapping en schuur 

> Read all about it

De beste merken voor tuingereedschap

> Read all about it

De 5 beste fruitbomen om te planten in je tuin 

> Read all about it

Tips en tricks om de waarde van je huis te bepalen

> Read all about it