Herinrichten

Het herinrichten of restylen van je huis lijkt soms een onmogelijke opgave. Waar ga je beginnen met de herinrichting? Welke kamer is het eerst aan de beurt? Zo veel vragen die je moet beantwoorden voordat je huis er als nieuw uit ziet. Sommige tips en ideeën kunnen je op weg helpen, zonder dat je al heel veel hoeft te veranderen.
 

Tips voor je huis

Deze site is helemaal geschikt als je tips zoekt om je eigen interieur op te vrolijken en zelf eens iets anders wil dan wat je altijd al had. Op zoek gaan naar een ander detail voor in je woonkamer of een andere plantenbak voor in de tuin, alles kan. Tips en advies, alles is mogelijk op deze site. Ook wij ontvangen graag een reactie over wat jij op deze site wil zien. Speciaal voor jou als je je interieur eens na al die jaren van iets nieuws wil voorzien, of gewoon een paar details wil veranderen.
 

Huistrends delen

Het lijkt ons leuk om ervaringen over de nieuwste trends van 2013 te delen. Foto's insturen van je eigen interieur of dingen die je uitgeprobeerd hebt, maar waar je graag nog wel een andere mening over wil? Ons je eindresultaat laten zien van je geverfde muur? Dat kan! Upload dan in het contactformulier je foto's en wij zorgen dat ze op de website geplaatst worden.  De trends zijn er in alle soorten en maten en juist dat maakt het zo exclusief. Alles kan op maat.

Zo weet u of een slotenmaker betrouwbaar is

> Read all about it

Zo maak je van je tuin een natuurlijke tuin

> Read all about it

Hoe knap je de tuin op?

> Read all about it

Reptiel in huis nemen? Denk aan deze dingen

> Read all about it